ALLE TIERS KOPEN IN DE CONTRABAND! (COD: Black Ops 4 Absolute Zero)

Video is ready, Click Here to View ×


Vandaag koop ik tier 1 tot 100 in Call of Duty: Black Ops 4 van de Absolute Zero update. Wat krijg je er allemaal voor en hoe spelen de nieuwe wapens? Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

● Abonneer om up-to-date te blijven! –

● Mijn Website –
● Mijn Webshop –
● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn 2de Kanaal –
● Mijn Instagram -…

20 Comments on “ALLE TIERS KOPEN IN DE CONTRABAND! (COD: Black Ops 4 Absolute Zero)”

  1. Yow ik ben blij mijn vriend heeft me gezecht om naar Yarasky te kijken want ik keek nooit naar hem maar hij maakt gewoon goeie content en ik heb eindelijk vandaag Bo4 besteld krijg hem morgen binnen dus het wordt lekker de hele dag gamen morgen ?? Ikkkkk kaaan nieet wachteeen??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *